NATO general Ponoš priznao zašto se bojkotuju izbori: Znaju da će Vučić da ih ubedljivo pobedi (VIDEO)

30.04.2024

14:02

0

Nakon ovoga svima je jasno da je pravi razlog zašto on ne želi na izbore to što zna da će ih izgubiti

NATO general Ponoš priznao zašto se bojkotuju izbori: Znaju da će Vučić da ih ubedljivo pobedi (VIDEO)
Zdravko Ponoš - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Čuveni NATO general Zdravko Ponoš je otkrio pravu istinu o tome zašto opozicija bojkotuje izbore - traži nerealne uslove i kada ih dobije onda traži dodatna odlaganja izbora u nadi da izazove još veće tenzije u društvu.

Na pitanje voditeljke tajkunske televizije da li time što bojkotuju izbore u Beogradu, pomažu Vučiću da dobije više, jer da izlaze i oni (Ponoševa stranka) bila bi veća izlaznost, NATO general je odgovorio: - I, šta s' tim? Legitimitet bi bio još veći, a izbori ne mogu da se dobiju, čemu bi to služilo?

Nakon ovoga svima je jasno da je pravi razlog zašto on ne želi na izbore to što zna da će izgubiti izbore i da nemaju nikakve šanse da pobede jer ih narod ne voli i vidi da im nije stalo do interesa Srbije i njenih građana.

Podsetimo, Igor Avžner, deo tima Zdravka Ponoša priznao je da je opoziciju opet pobedio Aleksandar Vučić i da svi koji izlaze na izbori, uključujući i Sava Manojlovića, idu mu na ruku!

- U ovom ishodu od petka kada se raspala koalicija "Srbija protiv nasilja", opet pobeđuje neko ko je politički iskusniji a to je Aleksandar Vučić! Njemu neki akteri idu na ruku a neki ne - rekao je. 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike