Nova odluka lažnog premijera: Da bi se dodvorio Savetu Evrope dozvoliće istopolne brakove?

26.04.2024

14:03

0

Posle "zelenog svetla" za članstvo lažne države koje je dala Parlamentarna skupština Saveta Evrope, Komitet ministara konačnu odluku treba da donese 20. maja

Nova odluka lažnog premijera: Da bi se dodvorio Savetu Evrope dozvoliće istopolne brakove?
Aljbin Kurti - Copyright Profimedia

Takozvani "kosovski premijer" Aljbin Kurti, koji svakodnevno bez dokaza hapsi i pritvara Srbe, kojima je ukidanjem dinara zabranio plate i penzije, hitno je otišao u matični Berlin kako bi saopštio najnoviju odluku - da legalizuje istopolne brakove!

Kurti je odlučio da upuzi u Savet Evrope ovom najavom, a što krši osnovna ljudska prava Srba, nikom ništa!

- (tzv) Kosovo će ispuniti sve uslove da postane članica Saveta Evrope. U maju će legalizovati istopolne zajednice i raditi na tome da izađe u susret pravima i potrebama manjinskih etničkih zajednica, uključujući i srpsku manjinu. Kosovo će se potruditi da uskoro postane druga država na Zapadnom Balkanu, posle Crne Gore, koja svojim građanima garantuje pravo na istopolno životno partnerstvo. Naporno ćemo raditi na tome u bliskoj budućnosti - rekao je Kurti u nemačkom Bundestagu.

Posle "zelenog svetla" za članstvo lažne države koje je dala Parlamentarna skupština Saveta Evrope, Komitet ministara konačnu odluku treba da donese 20. maja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike