Predsednik Vučić otkrio zašto Kurti nije u Njujorku: "Izvinjavam se što naš državljanin Kurti postupa ovako u međunarodnoj areni!"

22.04.2024

17:51

0

Vučić je otkrio svima da Aljbin Kurti nije u Njujorku, već je zauzet podrivanjem regionalne stabilnosti jer on lično vodi kampanju za izbore svoje stranke u susednoj Severnoj Makedoniji

Predsednik Vučić otkrio zašto Kurti nije u Njujorku: "Izvinjavam se što naš državljanin Kurti postupa ovako u međunarodnoj areni!"
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug

U Njujorku je u toku sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija posvećena šestomesečnom izveštaju generalnog sekretara UN Antonija Guteresa o radu UNMIK-a, a Srbiju predstavlja predsednik Aleksandar Vučić.

Vučić je otkrio svima da Aljbin Kurti nije u Njujorku, već je zauzet podrivanjem regionalne stabilnosti jer on lično vodi kampanju za izbore svoje stranke u susednoj Severnoj Makedoniji.

- Zamislite, najpopularniji političar u Makedoniji nije Kurti nego predsednik Srbije Vučić, koji pritom nema nikakvu kampanju u Makedoniji. Izvinjavam se kao predsednik Srbije što naš državljanin postupa ovako u međunarodnoj areni - rekao je Vučić.

- Želim da prenesem ljudima u Severnoj Makedoniji da mešanje u njihova unutrašnja pitanja nije politika Srbije, već našeg neodogovrnog državljanina Aljbina Kurtija - rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike