Tajkun napada neistomišljenike: Đilas pobesneo u emisiji (VIDEO)

08.04.2024

15:33

0

Đilas je skoro sve vreme tokom emisije napadao Bobana Stojanovića, koji je inače blizak opoziciji i sam za sebe kaže da je opozicioni analitičar

Tajkun napada neistomišljenike: Đilas pobesneo u emisiji (VIDEO)
Dragan Đilas - Copyright A.K./ATAImages

Lider takozvanog saveza "Srbija protiv nasilja" Dragan Đilas ne trpi bilo kakvu istinu, pa čak ni stavove svojih istomišljenika ako se kose sa njegovim.

Tajkun je u emisiji "Utisak nedelje" demonstrirao kako prolazi svako ko se usudi da mu makar na sekund protivreči, pa čak i njegovi istomišljenici!

Đilas je skoro sve vreme tokom emisije napadao Bobana Stojanovića, koji je inače blizak opoziciji i sam za sebe kaže da je opozicioni analitičar.

Zamislite kako bi prošla Srbija da se nekim čudom Đilas vrati na vlast.

 

 

 

 

Podsetimo, opozicioni analitičar Boban Stojanović izbacio je iz takta glavnog predstavnika bivše vlasti u Srbiji i lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, koji je demonstrativno skinuo mikrofon "bubicu", ostavivši voditeljku emisije Olju Bećković u šoku.

- I tu je sad moja ključna poenta. Ja se samo nadam da bojkot izbora u Beogradu nije u stvari sredstvo za konzerviranje položaja opozicije u ovom trenutku. Jer ako nema izbora i na njih se ne izlazi neće izaći niko ko je opozicija onda odnosi moći u opozciji ostaju isti. Onda nema odgovornosti za prethodne godine onda nema odgovornosti za proteste, izbore, borbu, silna obećanja. Ja se nadam da to nije, a to ćemo videti u narednim mesecima, rekao je Stojanović.

Na to je Dragan Đilas skinuo mikrofon "bubicu", što ga je Olja Bećković zamolila da ne radi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike