Nasiljem protiv Srbije: Parking plac za meštane Bloka 37

08.04.2024

12:41

0

Sada se na tom mestu prostire ogromna rupa umesto sređene površine

Nasiljem protiv Srbije: Parking plac za meštane Bloka 37
Copyright YouTube

Informacije koje su izašle u medijima da će se u bloku 37 izgraditi poslovni objekat uzdrmala je meštane ovog naselja na Novom Beogradu, koji žele da se na tom mestu izgradi parking koji je neophodan.

Nakon duže borbe uspeli su da zaustave gradnju poslovnog objekta, međutim sada se na tom mestu prostire ogromna rupa umesto sređene površine.Evo šta kažu za "Informer" žitelji bloka 37:

- Ovde je doneta određena količina zemlje i iskopana je rupa zbog ranije planiranog ogromnog objekta. Međutim, mi smo dobili informaciju da će ovde biti izgrađen parking, sa čime smo se svi iz naselja složili, pošto već duže vreme mučimo muku sa parking mestima. Zamolio bih određenu grupu ljudi da prestane da širi dezinformacije kako će se ovde graditi nešto mimo naše volje. Mi imamo saglasnost od opštine Novi Beograd i želimo da se ovo zemljište izravnja i sredi, da bude prijatno za proći ovuda - istakao je meštanin bloka 37, koji živi u ovom naselju od 1970. godine.

YouTube
 

 

Iznošenje neistine u javnosti i zastrašivanje naroda nije trajno rešenje, na prvom mestu je želja i glas građana.

Istina je da su meštani uz angažovanje predsednika opštine Novi Beograd počeli sa saniranjem jednog dela, i očekuje se da će uskoro na tom mestu osvanuti parking plac, koji su meštani bloka 37 dugo iščekivali.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike