Radujmo se konkretnim znakovima nade: Vučević čestitao Uskrs po gregorijanskom kalendaru Nemetu i pripadnicima Vojske

30.03.2024

09:34

0

Vučević je čestitao Uskrs i svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i njihovim porodicama

Radujmo se konkretnim znakovima nade: Vučević čestitao Uskrs po gregorijanskom kalendaru Nemetu i pripadnicima Vojske
Copyright Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE/DARIMIR BANDA

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević uputio je danas povodom uskršnjih praznika čestitku beogradskom nadbiskupu monsinjoru dr Ladislavu Nemetu i pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji ovaj praznik slave po gregorijanskom kalendaru. 

Vučević je u ime pripadnika Ministarstva odbrane i u svoje lično ime Nemetu, svim crkvenim velikodostojnicima, sveštenstvu i svim vernicima rimokatoličke veroispovesti koji proslavljaju najveći hrišćanski praznik Uskrs po gregorijanskom kalendaru, poželeo da predstojeći praznik donese mir, sreću, dobro zdravlje i da u naša srca unese novo svetlo koje će preovladati sve sukobe i podele u svetu.

"Neka Uskršnja tajna spasenja svetli nadom i ispunjava sve nas mirom u svim trenucima života", naveo je Vučević u čestitki nadbiskupu Nemetu, a saopštilo Ministarstvo odbrane.

Vučević je čestitao Uskrs i svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i njihovim porodicama koji ovaj praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

"Predstojeći praznik uskrsnuća nam pokazuje da smrt nema vlast nad životom. Radujmo se konkretnim znakovima nade, da možemo pobediti sve sukobe i podele i da otvorimo svoja srca prema onima kojima je to najpotrebnije. Želim vam da radost najvećeg i najradosnijeg hrišćanskog praznika, vas i vaše najmilije ispuni toplinom i da Uskrs provedete u miru, ljubavi, sreći i duhovnom blagostanju", naveo je Vučević u čestitki.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike