Premijerka Brnabić: Aktivistkinje SNS napadnute na Zvezdari samo zbog obeležja stranke

13.03.2024

11:40

0

Dodala je da su tako u poslednja tri dana četiri žene napadnute na ulicama Beograda zbog toga što su nosile obeležja stranke

Premijerka Brnabić: Aktivistkinje SNS napadnute na Zvezdari samo zbog obeležja stranke
Ana Brnabić - Copyright Tanjug/Rade Prelić

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić rekla je da su dve aktivistkinje SNS koje su juče u kasnim popodnevnim časovima napadnute na Zvezdari, a od kojih je jedna devojka od 23 godine, napadnute isključivo zbog toga što su imale obeležja stranke.

- Samo zato što su na jedan ili na drugi način imale ili nosile obeležnja Srpske napredne stranke. Ni zbog čega drugog. Te osobe ženskog pola koje su nasilnici brutalno napali bile su krive samo zato što su članice Srpske napredne stranke - rekla je Ana Brnabić za TV Hepi.

Dodala je da su tako u poslednja tri dana četiri žene napadnute na ulicama Beograda zbog toga što su nosile obeležja stranke.

Ana Brnabić je juče sazvala konferenciju za štampu, kako bi govorila o napadima na aktivstkinje SNS Jelenu Milosavljević i Slavicu Vujačić koji su se dogodili proteklih dana. 

I ministar finansija Siniša Mali je jutros reagovao na napade na aktiviste SNS-a.

- Učestali napadi na stranačke aktiviste, poslednji na Zvezdari, otkrivaju sve licemerje srpske politike jer su direktno rezultat nasilničkog narativa opozicije i izazivanja sukoba među građanima - istakao je.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike