Novosadski naprednjaci poručili POKS-u i Vladimiru Jeliću: Pitamo da li ste protiv obeležavanja mesta stradanja Srba, Jevreja i Roma

10.03.2024

15:27

0

Očigledno da se politički strah uvukao u kosti Vlade Jelića i POKS-a

Novosadski naprednjaci poručili POKS-u i Vladimiru Jeliću: Pitamo da li ste protiv obeležavanja mesta stradanja Srba, Jevreja i Roma
Copyright Printscreen/YouTube/Poks/printscreen

Vladimir Jelić i njegovi poslušnici polaze od sebe kao dokazani lopovi i kriminalci koji su pljačkali komunalni sistem grada, a onda su se naprasno setili Kosova i Metohije, i misle da svi imaju takve namere.

Nema nikakve krađe, nema nikakvog nameštanja, sve je transparentno. Očigledno da se politički strah uvukao u kosti Vlade Jelića i POKS-a.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu još jednom pita Vladimira Jelića i POKS da li su za ili protiv mesta obeležavanja stradanja Srba, Jevreja i Roma u Drugom svetskom ratu u Novom Sadu i zašto ćute i dalje po tom pitanju?

Podsećamo, Memorijalni centar u Novom Sadu, posvećen žrtvama pogroma u Bačkoj 1941-1944 godine planiran je na obodu Limana, uz Most slobode i Kreativni distrikt (Kinesku četvrt).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Dnevnik.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike