Zeleni Srbije podržali predsednika Vučića: Saglasni da je vreme za osnivanje državotvornog pokreta

04.03.2024

16:26

0

Vučić svojim poslednjim nastupima u Ujedinjenim nacijama i Savetu bezbednosti utabao put za očitom potrebom za svesrpskim, državotvornim i narodnim saborom i pokretom

Zeleni Srbije podržali predsednika Vučića: Saglasni da je vreme za osnivanje državotvornog pokreta
Aleksandar Vučić - Copyright Printscreen RTVPink

Stranka Zeleni Srbije saopštila je danas da podržava predlog predsednika Aleksandra Vučića za okupljanje svih aktera u društvu oko jednog velikog pokreta za narod i državu i dodali da je to presudno za budućnost zemlje i najvažniji zadatak za sve patriotske i državotvorne stranke, pokrete i pojedince.

Predsednik Zelenih Srbije Ivan Karić smatra da je Vučić svojim poslednjim nastupima u Ujedinjenim nacijama i Savetu bezbednosti utabao put za očitom potrebom za svesrpskim, državotvornim i narodnim saborom i pokretom.

- U ovom trenutku nema malih partija i ljudi, svi su važni. Zeleni i ja lično podržavamo vašu inicijativu, a sve u dogovoru sa našim koalicionim partnerom, Socijalističkom partijom Srbije i njenim liderom Ivicom Dačićem - naveo je Karić.

Zeleni Srbije su naveli u saopštenju da su saglasni da je vreme za osnivanje državotvornog pokreta koji će imati snage da ubrza ekonomski rast Srbije.

- Spremni smo da nastavimo bitku za Beograd, budućnost Srbije, ekonomski razvoj i državotvorne ciljeve zajedno sa SNS, Socijalističkom partijom Srbije i predsednikom Vučićem - naveo je Karić.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike