Vučić: "Sutra idem da podnesem krivičnu prijavu protiv samog sebe"

01.08.2021

18:22 >> 20:45

0

Autor: A. B.

Odgovorio je na navode da ima veze sa ozloglašenom grupom

Vučić: "Sutra idem da podnesem krivičnu prijavu protiv samog sebe"
Copyright Printscreen / RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući na RTS-u govorio o brojnim gorućim temama, pa tako i o slučaju “Belivuk”.

Na navode da ima veze sa ozloglašenim klanom, istakao je da će podneti krivičnu prijavu protiv samog sebe, kako bi dokazao narodu da se radi o notornim lažima.

Pročitajte još:

– Mene je prvo bilo sramota da odgovaram na laži ljudi, da smo se ja i Vulin tajno sastajali u stanu na Zvezdari, kao što smo uradili u slučaju Jovanjica, podnećemo krivičnu prijavu protiv samih sebe, spremni smo da odgovaramo i spreman sam da sebe unizim da odem na poligraf, ali se nadam i da će neki drugi otići na poligraf da pričaju o finansijama.

Printscreen / RTS

Pohvalio je akciju BIA koja je mesecima radila na rušenju ozloglašene grupe.

– Želim da čestitam specijalnom tužilaštvu i svima koji su radili na pisanju optužnice za Belivuka, svim pripadnicima policije i BIA. Sve što smo radili, gotovo sve sa izuzetkom podrške i pomoći kod dokaza, FBI nije radio ništa, to su bile evropske službe. FBI nas je obavestio za aplikaciju Anon, koju kontroliše CIA. Ne postoji učešće FBI u slučaju Belivuk. Ja sam razumeo Stefanovića da FBI nije radio na slučaju Belivuk, moguće da je pogrešio i da su novine pogrešile – dodao je predsednik Srbije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike