Đurđev: Izveštaj ODIHR-a nam poručuje da se ne treba osvrtati na leži pete i šeste kolone

28.02.2024

10:50

0

Mislim da je krajnje vreme da se formira Vlada Srbije sa gospodinom Vučevićem na njenom čelu – zaključuje Aleksandar Đurđev

Đurđev: Izveštaj ODIHR-a nam poručuje da se ne treba osvrtati na leži pete i šeste kolone
Aleksandar Đurđev - Copyright Privatna arhiva

-Izveštaj ODIHR-a je samo potvrdio ono što smi svi znali – izbori u Srbiji su bili regularni. Krajnje je vreme da tajkunska opozicija svoje priče o izbornoj krađi izbornim neregularnostima privede kraju.“ – rekao je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

-Mesecima su svesno lagali i obmanjivali građane, mesecima je vođena kampanja protiv Srbije, sa namerom su išli protiv svoje zemlje, širilu su najgore priče, tužakali svoju zemlju strancima u Strazburu, međutim sve laži i smicalice kojim su se služili im nisu pomogle – rekao je Đurđev.

-Podsetiću, mesecima su kriminalizovali Vučića i Vučevića, vodili su najgoru kampanju protiv naše braće iz Republike Srpske, pojedini centri moći su hteli da se Srbiji ponovo uvedu sankcije, uradili su sve što su mogli da naprave lošu atmosferu u društvu. Ovaj izveštaj nam poručuje da se ne treba osvrtati na laži koje plasira peta i šesta kolona - kaže predsednik Srpske lige.

-Mišljenja sam da Vladu Srbije treba što pre formirati, ne vidim razloga za dalje odlaganje, istog sam mišljenja i kada je u pitanju formiranje vlasti u prestonici. Imamo i legitimitet i legalitet, kao i dokazane patriote i rodoljube koji su spremni da se suoče sa svim izazovima. Mislim da je krajnje vreme da se formira Vlada Srbije sa gospodinom Vučevićem na njenom čelu – zaključio je Aleksandar Đurđev.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike