Srpska lista jasna: Vučić u Njujorku pokazao celom svetu da Kurti nad Srbima na KiM sprovodi zločin protiv čovečnosti

09.02.2024

08:35

0

Ponosni smo i hrabri nas činjenica da našu državu i naš narod u ovim teškim vremenima vodi predsednik Vučić!

Srpska lista jasna: Vučić u Njujorku pokazao celom svetu da Kurti nad Srbima na KiM sprovodi zločin protiv čovečnosti
Copyright Tanjug/Str

Srpska lista saopštila je da je predsednik Aleksandar Vučić održao istorijski govor u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija, gde je čitavom svetu predočio apsolutnu istinu - da Aljbin Kurti sada nad Srbima na Kosovu i Metohiji sprovodi zločin protiv čovečnosti, namerno kreirajući nepodnošljive uslove života za srpski narod.

Vučić je pred očima čitavog sveta stao čvrsto u odbranu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i principa međunarodnog prava, ističe Srpska lista u saopštenju.

U ime srpskog naroda sa Kosova i Metohije odajemo priznanje predsedniku Aleksandru Vučiću što je čitavom svetu preneo istinu o stradanju srpskog naroda na ovim prostorima od strane režima Aljbina Kurtija i nameri Kurtija da protera srpski narod i ugrozi mir na Zapadnim Balkanu, navela je Srpska lista.

Kao pravi državnik, predsednik Vučić se u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija pred najmoćnijim zemljama sveta hrabro kao lav borio za opstanak i ostanak srpskog naroda na svojim vekovnim ognjištima i ukazao na potrebu da čitav demokratski svet stane u zaštitu srpskog naroda, navodi se u saopštenju.

Ponosni smo i hrabri nas činjenica da našu državu i naš narod u ovim teškim vremenima vodi predsednik Vučić, koji je više puta do sada dokazao koliko mu je stalo do Srbije i Srba, a posebno našeg naroda na Kosovu i Metohiji, naglašava Srpska lista.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike