Kurtijev teror nad Srbima se nastavlja: Privedeni radnici Pošte u Goraždevcu! (FOTO)

03.02.2024

13:40

0

Kancelarija za Kosovo i Metohiju informiše relevantne međunarodne činioce o teroru koji se proteklih dana pojačano odvija na KiM

Kurtijev teror nad Srbima se nastavlja: Privedeni radnici Pošte u Goraždevcu! (FOTO)
Copyright Tanjug/Kancelarija za KiM

Teror Aljbina Kurtija nad Srbima na Kosovu i Metohiji nastavljen je i danas privođenjem radnika "Pošte" u Goraždevcu, najjužnijoj većinski srpskoj opštini u pokrajini, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Kako je navedeno, vozač V. M. i njegov pratilac V. P. privedeni su od strane Kurtijeve policije, a potom je i od upravnice "Pošte" u Goraždevcu zatraženo da pođe u stanicu i da izjavu. Kancelarija navodi da je akcija Kurtijeve policije sprovedena kako bi bila onemogućena isplata penzija žiteljima te srpske enklave, a sa jasnim ciljem da se srpskom narodu onemogući opstanak na vekovnim ognjištima.

Foto:Kancelarija za KIM
 

Kurtijevi drumski razbojnici u policijskim uniformama satima su u Peći ispitivali privedene radnike pošte i očigledno je da je u Prištini doneta odluka da se Srbima do kraja ukinu sva ljudska prava, naglašava se u saopštenju.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju navodi da u realnom vremenu informiše relevantne međunarodne činioce o teroru koji se proteklih dana pojačano odvija na Kosovu i Metohiji i očekuje hitnu i oštru reakciju kako bi se zaustavio pokušaj progona srpskog stanovništva iz pokrajine.

Foto:Kancelarija za KIM
 

Kancelarija je pozvala sve naše građane na Kosovu i Metohiji da ne nasedaju na provokacije i da izdrže, jer će Srbija pronaći način da im omogući isplatu plata, penzija i socijalnih davanja. Zločinačkom delovanju Aljbina Kurtija, koji na ovaj način ne demonstrira silu, već nervozu i strah zbog popuštanja međunarodne podrške njegovom režimu, staće se na put, a njegova strahovlada se neumitno bliži kraju, navedeno je u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike