Nedavno mu ugrađen stent - oglasio se sin Ratka Mladića: Evo u kakvom stanju se nalazi general

30.01.2024

18:48

0

Nekadašnji komandant Glavnog štaba Vojske Republike Srpske general Ratko Mladić operisan je 8. januara u holandskoj bolnici kada mu je ugrađen pejsmejker

Nedavno mu ugrađen stent - oglasio se sin Ratka Mladića: Evo u kakvom stanju se nalazi general
Ratko Mladić - Copyright Profimedia

Nekadašnji komandant Glavnog štaba Vojske Republike Srpske general Ratko Mladić, kojem je nedavno ugrađen pejsmejker, osjeća se nešto bolje, a u toku je procedura u vezi sa određivanjem datuma kada bi lekari Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske mogli da ga pregledaju, rekao je generalov sin Darko Mladić, piše Srna.

- Postoperativni tok je za sada u redu. On kaže da se nešto bolje oseća, mada je to promenljivo - rekao je Darko Mladić.

Profimedia
 

Što se tiče ranije zatražene posete tima lekara UKC Republike Srpske iz Banjaluke, Mladić kaže da se sa medicinskom službom Haškog mehanizma i dalje razgovara o datumu i tehničkim detaljima kako bi se ta poseta ostvarila.

- Još nismo dobili datum od Tribunala kad oni mogu da dođu. Očekujemo da nam daju datum ove ili sledeće nedelje - rekao je Darko Mladić.

Nekadašnji komandant Glavnog štaba Vojske Republike Srpske general Ratko Mladić operisan je 8. januara u holandskoj bolnici kada mu je ugrađen pejsmejker. Već sledećeg dana on je vraćen u pritvorsku sobu u Sheveningenu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike