Vučić na meti tajkunskih medija: Tortura traje godinama, konstantno lažu, pa ne dozvoljavaju predsedniku da odgovori (VIDEO)

26.01.2024

16:23

0

Još jedan dokaz prljave kampanje Dragana Šolaka i Dragana Đilasa

Vučić na meti tajkunskih medija: Tortura traje godinama, konstantno lažu, pa ne dozvoljavaju predsedniku da odgovori (VIDEO)
Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Tajkunska televizija N1 koja je u vlasništvu Dragana Šolaka poznata je po svojoj podršci prozapadnoj opoziciji koju vodi Dragan Đilas. Danas je pomenuta N1 iznela tvrdnje da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "napao" jednu od njihovih novinarki, te da je "agresija bila očigledna".

Tokom posete radovima na bolnici u Vranju, predsednik je pozvao prisutne da postave pitanja, nakon čega je posebnu pažnju usmerio na novinarku N1, kojoj se direktno obratio.

- Video sam Gordanu sa N1, imate li Gordana pitanje nekakvo? - upitao je Vučić, na šta je ona potvrdno odgovorila.

 

 

Ipak, u trenutku kada je Vučić odgovarao na postavljeno pitanje, novinarka pomenute televizije ga je prekinula, uskraćujući mu priliku da se izjasni o odbrani svoje porodice, koja je često predmet napada, kao i da demantuje poređenja sa Hitlerom i navode o posedovanju 619 miliona evra.

Iako se, kao i uvek, trudio da odgovori to mu nije bilo dozvoljeno, ali zato su u javnost plasirali laži poput "Vučić napao novinarku" i iz Vučića "isijava agresija".

Ovo je čist dokaz da se protiv predsednika Srbije vodi kampanja od strane tajkuna, a uz pomoć medija, za šta oni tvrde da nije istina.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike