Spremaju teror za srpsku Novu godinu: Đilasovci odlučni da zagorčaju život Beograđanima!

03.01.2024

13:01

0

Kako piše "Vreme", mnogi među opozicionarima nisu preveliki optimisiti da će moći da sakupe dovoljan broj ljudi, ali kako navode, nastavljaju "borbu protiv izborne krađe"

Spremaju teror za srpsku Novu godinu: Đilasovci odlučni da zagorčaju život Beograđanima!
Đilasova opozicija - Copyright Tanjug/Rade Prelić ATAImages/A.K.

Prozapadna opozicija okupljena oko gubitničke koalicije Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja" sprema se da zagorča život građanima Beograda, a informacije o novom protestu u prestonici polako počinju da se pojavljuju u tajkunskim medijima.

Tako je na portalu tajkunskog nedeljnika "Vreme" osvanuo tekt pod naslovom "Protesti, institucije, Zapad: Šta planira opozicija posle praznika?" u kome se navodi da će naredni protest prozapadne opozicije biti održan 13. januara.

Foto: Printscreen
 

 

Kako i samo "Vreme" piše, mnogi među opozicionarima nisu preveliki optimisiti da će moći da sakupe dovoljan broj ljudi, ali kako navode, nastavljaju "borbu protiv izborne krađe".

Jasno je da je opozicija koju kontroliše Đilas na sve spremna pa i da uništi Beograđanima i svim gostima Beograda i srpsku Novu godinu, baš kao što su to uradili 31. decembra.

Da sve bude gore, opozicija će pokušati, baš kao što je to probala za Novu godinu, da uništi posao hotelijerima, taksistima i ugostiteljima!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike