Vučević oštro po tajkunskoj opoziciji: Znaju oni vrlo dobro da ih narod neće, žao mi je Beograđana

30.12.2023

15:53

0

"Ni glasači Đilasove liste više ne veruju Đilasu, što najbolje dokazuje mali broj okupljenih demonstranata na današnjem skupu kod Terazijske česme"

Vučević oštro po tajkunskoj opoziciji: Znaju oni vrlo dobro da ih narod neće, žao mi je Beograđana
Miloš Vučević - Copyright Milos Tesic/ATAImages

Predsednik Srpske napredne stranke i ministar odbrane, Miloš Vučević, oglasio se saopštenjem povodom današnjih protesta opozicije u Beogradu.

- Nakon što su uvideli da nasiljem neće uspeti u nameri da izazovu haos, sukobe i nasilnu promenu vlasti, predstavnici bivšeg režima su se odlučili na pokušaj paralisanja centra Beograda u danima novogodišnjih praznika.

Znaju oni vrlo dobro da ih narod neće. To se pokazalo na izborima, to se pokazalo ponovo i na ovim skupovima koji su okupili tek po nekog aktivistu opozicije.

Ni glasači Đilasove liste više ne veruju Đilasu, što najbolje dokazuje mali broj okupljenih demonstranata na današnjem skupu kod Terazijske česme.

Žao mi je što su Beograđani danas i prethodnih dana imali problema sa kretanjem kroz prestonicu, baš onda kada se tradicionalno pripremaju novogodišnji i božićni praznici.

Siguran sam, da je ubedljivoj većini Beograđana drago što pripadnici bivšeg režima neće biti u prilici da vode glavni grad u naredne četiri godine. Upropastili bi im mnogo više od pripreme dočeka Nove godine.

Iza sebe bi ostavili praznu kasu, nerealizovane projekte i devastiran grad. Baš kao i 2012. godine - navodi se u saopštenju Miloša Vučevića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike