Jasno je kao dan, svi imaju zajednički zadatak: Pajtić koji je poznat po aferama i vladavini bez legitimiteta priznao sve!

30.12.2023

14:39

0

On je govorio za tajkunsku televiziju N1 i priznao sve ono u šta se sumnjalo i pretpostavljalo

Jasno je kao dan, svi imaju zajednički zadatak: Pajtić koji je poznat po aferama i vladavini bez legitimiteta priznao sve!
Copyright Nikola Novakovic/ATAImages

Kada je pitanje dolaska na vlast, pa makar to bilo i nasilnim putem, bude se svi oni koji su za vreme svoje vladavine čerupali narod.

Tako se sada iz sna probudio i Bojan Pajtić, čovek koji je za vreme svoje vladavine ostao upmaćen po bronim aferama, ali i po tome što je vladao bez ikakvog legitimiteta.

On je govorio za tajkunsku televiziju N1 i priznao sve ono u šta se sumnjalo i pretpostavljalo.

- Mi smo ovde svi na zajedničkom zadatku. Postoji simbioza između "Proglasa", "Srbije proiv nasilja" i "studenata". Svima nam je isti cilj - priznao je pajtić pred kamerama tajkunske TV N1.

Podsetimo, Pajtić je ostao upamćen kao predsednik pokrajinske vlade koji je dve godine proveo na vlasti sa nešto više od 5 odsto podrške u biračkom telu.

- Đilasove i Pajtićeve demokrate su i u Vojvodini jedva preskočile cenzus osvojivši 5,85 odsto što je dovelo ponovo u pitanje legitimitet pokrajinske vlasti - pisala je tada Politika u tekstu Pajtićeva vlada bez legitimiteta.

Da stvar bude još interesantnija, Pajtić je ostao upamćen i po brojnim aferama tokom vladavine Demokratske stranke, a jedna od najupečatljivijih je svakako bilo glasanje iz Bodruma i Soluna kada je on bio šef poslaničke grupe DS u Skupštini Srbije.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike