Psihopate i lopovi opet prete: Hoće da hapse Vučića oni koji bi trebalo da su iza rešetaka

14.12.2023

19:33

0

Posle paničnih tvrdnji kojima prave alibi za izborni debakl koji ih očekuje u nedelju, sada su prešli na pretnje

Psihopate i lopovi opet prete: Hoće da hapse Vučića oni koji bi trebalo da su iza rešetaka
Đilasova opozicija - Copyright Tanjug/Rade Prelić ATAImages/A.K.

Poslednje obraćanje Marinike Tepić i Miroslava Aleksića dalo je završni pečat na ono što su radili čitavu ovu predizbornu kampanju - obmnajivali građane.

Posle paničnih tvrdnji kojima prave alibi za izborni debakl koji ih očekuje u nedelju, sada su prešli na pretnje, i to ni manje ni više nego hapšenjem predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Ako uspemo da primenimo, a uspećemo sigurno, Zakon o specijalnom tužiocu i korupciji visokih funkcionera, on neće dočekati ni kraj svog predsedničkog mandata - rekla je Marinika, a sa njom se složio Aleksić.

NATO opozicija stvarno više ne zna gde bije. Od početka kampanje pretili su predsedniku Vučiću kao i njegovoj proodici, ali im je u nedostatku politike i to bilo malo, pa su na završnoj reči morali da zaprete i hapšenjem.

I to hapšenjem čoveka koji je otkrio leglo krminiala, najsurovije kriminalce smestio je tamo gde im je mesto, iza rešetaka. Razotkrio je prevarante,  lažove. Doveo Srbiju u red, Srbija u poslednjih 10 godina ide nezaustavljivo napred, a onda se nađu oni koji su je unazadili da prete.

Ojadili su Srbiju, napunili svoje džepove, a onda se uljuljkali u sopstveno bogatstvo, pa i ne primećuju da narod vidi istinu.

Šamar otrežnjenja dobili su na završnom skupu njihove licemerne liste "Srbija protiv nasilja" kada im je skupom prodefilovalo oko 3.500 ljudi.

Narodu je jasna svaka podmetačina, prevara koju plasiraju predstavnici NATO opozicije da bi se domogli vlsti.

Zna narod, odlično pamti i da je Dragan Đilas od kada je bio na vlasti zgrnuo čitavo bogatstvo od 619 miliona evra, što je na današnji dan već preraslo u milijardu.

Da je Vladimir Obradović solio pamet o nelegalnoj gradnji i mafiji, a i sam sagradio nelegalnu zgradu, ali ne samo on, već i njegov otac se bavio nelegalnom gradnjom.

Jasno je ovom narodu da im ni Miki Aleksić neće doneti ništa dobro, pošto dobro misli samo sebi. A da je tako, dokazao je kada je sa tastom odštetio budžet opštine Aleksinac za 55 miliona dinara.

Sit je narod i nasilnika, Radomira Lazovića koji je flašama gađao Sinišu Malog, Dragana Bjelogrlića koji je krvnički tukao Gagu Antonijevića, a onda se nedavno smejao tome pozivajući građane da glasaju za Dragana Đilasa.

Građani Srbije su svesni da je nakon odlaska NATO opozicije sa vlasti u državnoj kasi ostalo 70 miliona dolara, a samo za penzije je bilo potrebno 350 miliona.

Dakle, narod već unapred zna da bi njihovim dolaskom na vlast mogli da se oproste od plata i penzija, socijalnih pomoći i ostalih olakšica.

Jasno je i vrapcima sa grane, da, kada bi se oni vratili na vlast, ne bi više bilo fabrika, zavladala bi nezaposlenost, urušili bi ekonomiju, prodali Kosovo i Metohiju, uveli sankcije Rusiji.

Lako se može zaključiti, da bi ostavili narod i bez lečenja, pošto je njihova politika - politika zatvaranja, pa bi tako pozatvarali i sve bolnice. Srbija bi jednostavno stala kada bi se oni vratili na vlast i narod je svestan toga.

Narod ih je prozreo, vidi šta pokušavaju da urade, a ove poslednje pretnje upućenje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću im služe kao zataškavanje svih negativnih stvari koje su radili.

Ovim pretnjama žele da zataškaju svoje lopovluke, manifetluke i nasilja ne bi li se ponovo dokopali vlasti da čerupaju ovu zemlju,' ali narod sve zna i neće im to dozvoliti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike