Vučević, Rebrača i Tomašević razgovarali sa omladinom u Novom Sadu: Država stvara ambijent da mladi ostanu u Srbiji! (VIDEO)

14.12.2023

15:40

0

Autor: 24sedam

Кandidati su se usaglasili da se na ovim izborima borimo da Srbija nastavi ubrzano da se razvija i za sigurnu budućnost, a to jedino garantuje lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"

Vučević, Rebrača i Tomašević razgovarali sa omladinom u Novom Sadu: Država stvara ambijent da mladi ostanu u Srbiji! (VIDEO)
Miloš Vučević - Copyright Instagram printscreen/milosvucevic

Кandidati na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Miloš Vučević, Željko Rebrača i Dejan Tomašević, razgovarali su sa omladinom u Novom Sadu, i poručili im da se na predstojećim izborima borimo za budućnost Srbije.

Vučević je naveo da budućnost Srbije čine, pre svega, mladi ljudi.

- Država je prethodnih godina otvorila više stotina fabrika, u Srbiji danas radi više od 550 hiljada novouposlenih ljudi. Država stvara ambijent da mladi ostanu u Srbiji, da se školuju, uče, rade, zasnivaju svoje porodice - rekao je Miloš Vučević.

Prema rečima Dejana Tomaševića, važno je da znamo ko se srcem bori za Srbiju i sve njene građane. 

- Uvereni smo da narod zna ko se bori svim srcem za Srbiju. Na ovim izborima se borimo za rezultat i dalja ulaganja - rekao je Tomašević.

Rebrača smatra da su Srbi jedinstveni kada je to najpotrebnije.

- Mi Srbi i u sportu i na terenu, kao i u svakodnevnom životu, jedinstveni smo kada je to najpotrebnije i kada se borimo za Srbiju - rekao je Rebrača.

Кandidati su se usaglasili da se na ovim izborima borimo da Srbija nastavi ubrzano da se razvija i za sigurnu budućnost, a to jedino garantuje lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike