Izbori 2023: E-obuka za članove biračkih odbora dostupna na veb-prezentaciji Republičke izborne komisije

12.12.2023

14:59

0

Obuci mogu pristupiti svi članovi biračkih odbora koji će sprovesti glasanje na izborima za narodne poslanike koji će se održati 17. decembra

Izbori 2023: E-obuka za članove biračkih odbora dostupna na veb-prezentaciji Republičke izborne komisije
Copyright rik.parlament.gov.rs

Republička izborna komisija saopštila je da je od danas dostupna e-obuka za članove biračkih odbora, kojoj može da se pristupi putem veb-prezentacije Republičke izborne komisije.

E-obuka za članove biračkih odbora sadrži devet lekcija koje polaznike upoznaju sa svim procedurama koje se odnose na rad biračkog odbora. Svaka lekcija sadrži poseban video-materijal, kao i prateće materijale (primere adekvatno popunjenih obrazaca, priručnike i slično), a na kraju svake lekcije omogućena je i provera znanja polaznika. 

Obuci mogu pristupiti svi članovi biračkih odbora koji će sprovesti glasanje na izborima za narodne poslanike koji će se održati 17. decembra, kao i druga zainteresovana lica, putem internet adrese https://lms.rik.parlament.gov.rs. 

Kako se navodi u saopštenju, nakon završene obuke polaznici će imati mogućnost i da popune kratak upitnik o evaluaciji i time daju svoj doprinos unapređenju obuka Republičke izborne komisije.

Bonus video 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike