Vučević razgovarao sa građanima Vršca: Zbog naše otadžbine 17. decembra za broj 1 - Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane!

07.12.2023

22:15

0

"Postoji Srbija koja ne sme da stane i, naspram nje, postoje sve ostale liste"

Vučević razgovarao sa građanima Vršca: Zbog naše otadžbine 17. decembra za broj 1 - Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane!
Copyright Instagram printscreen/milosvucevic

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević razgovarao je večeras sa građanima Vršca.

 

 

-  Pobede se ne podrazumevaju, pobeda se dobija poverenjem građana. Puno toga smo prošli, od poplava, migrantske krize, rata u Ukrajini, rata u Izraelu… I uspeli smo da sačuvamo državu, da otvaramo nova radna mesta, gradimo puteve, škole, obdaništa, da podižemo plate i penzije. 17. decembra građani odlučuju da li žele da nam daju poverenje da nastavimo da gradimo i stvaramo ili će izabrati da sve to stane. 

Kada postavite stvari kako treba, suštinski vidite da je izbor vrlo jednostavan. Postoji Srbija koja ne sme da stane i naspram nje, postoje sve ostale liste. Zato, 17. decembra zbog naše jedine otadžbine Srbije broj 1 Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane! 

Živeo Vršac! Živeo naš vetroviti Banat! Živela naša dična Vojvodina! I živela naša najlepša Srbija! U pobede! - poručio je Vučević.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike