Grbović priča o "krađi" izbora, a imaće čak 22.500 kontrolora! Opozicija traži alibi za očekivani izborni poraz

04.12.2023

12:33

0

Grbović je, dakle, još jednom potvrdio da Đilasova opozicija namerno priča o nekakvoj "izbornoj krađi" kako bi to iskoristila kao alibi za loš rezultat koji očekuje

Grbović priča o "krađi" izbora, a imaće čak 22.500 kontrolora! Opozicija traži alibi za očekivani izborni poraz
Ilustracija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/A.K./A.H.

Lider PSG Pavle Grbović, koalicioni partner Dragana Đilasa, još jednom je optužio, bez ikakvih dokaza, da će biti izborne krađe, iako će opozicija imati najmanje 22.500 kontrolora na izborima!

Grbović je ovo izjavio za tajkunske medije i tako nastavio da traži alibi za izborni poraz koji očekuju. Kad ga je novinar upitao kako će moguća "izborna krađa" kad će opozicija imati 2.500 kontrolora samo u Beogradu i još 20.000 na nivou Republike, Grbović je ostao zatečen:

- Svako će tog 17. decembra raditi svoj posao. Mi ćemo se boriti za slobodu i očuvanje izborne volje građana, a oni (vlast) će pokušati da tu volju na neki način izigraju - pokušao je da "objasni" Grbović.

Grbović je, dakle, još jednom potvrdio da Đilasova opozicija namerno priča o nekakvoj "izbornoj krađi" kako bi to iskoristila kao alibi za loš rezultat koji očekuje, ali i povod za nasilne demonstracije odmah posle izbora.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike