Marinika i Boško na tajkunskom mediju dali konačnu potvrdu: Spremni smo na saradnju sa celom opozicijom, jedini cilj im da sruše Vučića

04.12.2023

07:15

1

Ovim su još jednom pokazala da je jedan jedini cilj opozicije - rušenje Vučića

Marinika i Boško na tajkunskom mediju dali konačnu potvrdu: Spremni smo na saradnju sa celom opozicijom, jedini cilj im da sruše Vučića
Marinika Tepić i Boško Obradović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images/Tanjug/Jadranka Ilić

Marinika Tepić, koja se nalazi na listi Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja", poručila je sinoć na tajkunskoj televiziji Nova S da je spremna na saradnju sa svim opozicionim strankama.

Voditeljka ju je upitala da li su oni stvarno spremni na saradnju sa Dverima, Zavetnicima, DSS, na šta je Marinika odgovorila potvrdno, a onda je upitana i za saradnju sa Narodnom strankom.

Foto: Printskrin/Tviter/@LaziDetektor
 

- Koliko znam Narodna stranka se isto deklariše kao opoziija. Da, da sa svim opoziionim strankama smo spremni za saradnju - potvrdila je Marinika.

 

 

Ovim je još jednom pokazala da je jedan jedini cilj opozicije - rušenje Vučića. To da li su sa nekim bili u svađi ili im seprogram razikuje, to nije bitno, bitno je da zajedno krenu na Vučića i SNS.

Da je to zaista tako, potvrdio je i Boško Obradović. Lider Dveri je za tajkunsku Novu, samo za štampano izdanje, istakao da je jedini cilj da se Vučiću vide leđa.

Tanjug/Strahinja Aćimović
 

Obradović je osvanuo i na naslovnoj strani ovog tajkunskog medija, gde je poručio "da sa naprednjacima neće biti saradnje, pošto moraju da odu".

Dakle sada smo dobili i konačnu potvrdu da opoziciji nije bitno sa kim sarađuju, da će svi međusobno da se dogovaraju, te da je glas za bilo koga iz opozicije glas za Dragana Đilasa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike