Ovaj snimak sve govori i dokazuje: Jedva smo ih preživeli, a oni bi opet na vlast - spot zabranili da se ne vidi sramota

30.11.2023 | 17:27

Autor: Redakcija 24sedam

Danas, 11 godina kasnije, ubačen je u taj spot i drugi deo, tačnije nastavak kako Dragan Đilas priznaje da je zaradio 618 miliona evra dok je bio na vlasti

Copyright Printsreen

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić pred izbore koji su održani u junu 2012. godine zabranio je spot Srpske napredne stranke.

On je to uradi kako bi sakrio svoju sramotu. Međutim, spot se danas, 11 godina kasnije pojavio na društvenim mrežama.

U spotu tadašnji predsednik Srbije Tadić govori da ima "timiskusnih i stručnih ljudi", a zatim se pojavljuje u kadru sa Draganom Đilasom.

Printsreen
 

Što znači da kada kaže "stručan i iskusan tim" misli na Đilasa. Nakon toga u spotu se prikazuju Tadićevi rezultati koje je napravio na vlasti: 250.000 nezaposlenih, 130.000 zatvorenih preduzeća, lažna obećanja od 1.000 evra, afera Kofer, afera Vakcine, afera Janjušević-Kolesar, 25 odsto niže plate, 20 odsto siromašnih, 850.000 nezaposlenih, 14,5 milijardi evra prezaduženosti, korupcija…

Naravno, Tadić je tada pričao sve i svašta ne bi li održao vlast, pa je tako istakao da ima "realističan plan za Kosovo", ali u spodu su naprednjaci podsetili i na to da je 2008. godine u vreme vlasti Tadića, proglašena nezavisnost tzv. Kosova.

Danas, 11 godina kasnije, ubačen je u taj spot i drugi deo, tačnije nastavak kako Dragan Đilas priznaje da je zaradio 618 miliona evra dok je bio na vlasti.

Jednako zanimljivo u ovom spotu je što je Olja Bećković, voditeljka koja danas žestoko napada vlast i forsira opoziciju, tada govori:

- Zamislite da se 7. juna probudite u Srbiji koju ispočetka vode Tadić, Dačić i Dinkić - navodi voditeljka.

Potom se pojavljuje poruka: „Ne moramo da zamišljamo, preživeli smo ih – jedva! Godina je 2023, oni i njihovi naslednici su i dalje tu i opet žele na vlast“.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam