Poruka NATO slugi i hrvatskom generalu: Gubitnik Ponoš traži alibi za izvesni fijasko na izborima

29.11.2023

12:10

0

"Sve što bi povodom svojih nedela pokušao da izvrda sakrije ili izmanipuliše u korist svoje odbrane, oboriće američke depeše"

Poruka NATO slugi i hrvatskom generalu: Gubitnik Ponoš traži alibi za izvesni fijasko na izborima
izbori_zdravko_ponos_03042022_0027 - Copyright Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić osvrnuo se na izjave Zdravka Ponoša o izborima u Srbiji, a njegovo saopštenje koje je objavila SNS prenosimo u celosti.

- Potpuno je za očekivati da hrvatskom državljaninu Zdravku Ponošu smetaju izborna pravila u Srbiji, jer ne postoje pravila i izborni uslovi koji od gubitnika i uništitelja srpske vojske mogu da naprave pobednika. Shodno tome, NATO sluga i hrvatski general već sada nemuštim ocenama na račun izbornog procesa, traži alibi za neuspeh prozapadne opozicije na izborima, jer na podršku srpskog naroda nikada nije mogao da računa. Zato iz nemoći prizivaju nekakve "sablje" kao faze priprema za obojenu revoluciju kako bi ih stranci putem nasilja na NATO tenku doveli na vlast.

Istine radi sve te akcije koje pominje Ponoš nakon petooktobarske obojene revolucije i ubistva premijera, bile su sukobi kriminalnih struktura unutar DOS-a kojima je i sam Ponoš pripadao. Na vlast su upravo došli uz pomoć Legije i Zemunskog klana koji su sami stvorili, a dokaze o svojim nepočinstvima i spregama sa kriminalom pripadnici DOS-a pokušali su u da unište rušenjem vile u Šilerovoj. Dakle ta akcija koju pominje NATO sluga Ponoš služila je isključivo kako bi se sakrila sprega dosovske vrhuške sa kriminalnim klanovima koje su Ponoša i ostale uništitelja Srbije 5. oktobra doveli na vlast.

Kao rezultat njihove vlasti imali smo to da su im kriminalci i NATO oficiri nogom otvarali vrata kabineta, dok je on morao pred njima da stoji mirno. Uz to ostali smo bez industrije i izlaza na more, a stranci su nam Vlade sastavljali u lobijima beogradskih hotela. O vladavini prava, pravu, pravdi i EU bolje da ne govori, jer čim tako nešto kaže odmah podseti celu Srbiju na onu sramnu reformu pravosuđa koja je koštala građane Srbije 44 miliona evra. Tada su lopuže iz bivšeg režima na OO DS postavljale sudije, što je i EU tada ocenila kao katastrofalno sproveden proces. I to je očigledno vreme koje nedostaje Zdravku Ponošu.

M.K./ATAImages
Zdravko Ponoš

 

Najveća prevara unutar srpske vojske upravo je bio Zdravko Ponoš, a sve što bi povodom svojih nedela pokušao da izvrda sakrije ili izmanipuliše u korist svoje odbrane, oboriće američke depeše, gde je jasno precizirano da je on bio NATO čovek u srcu našeg sistema odbrane sa jasnim zadatkom koji je podrazumevao sistematsko uništavanje naših bezbednosnih struktura, što potvrđuju i njegova naređenja koja su podrazumevala uništavanje slavnog Prištinskog korpusa i slavne 63. i 72. brigade. Dakle, ono što nisu NATO nosači aviona i bombarderi uspeli da urade 1999. godine uspeo je Zdravko Ponoš kao njihov čovek u srcu našeg sistema odbrane.

Jedini garancija da nam se takvi ljudi nikada više neće ponoviti i da će Srbija nastaviti putem ekonomskog političkog i vojnog osnaživanja, jeste podrška listi čiji je nosilac "Aleksandar Vučić, jer Srbija ne sme da stane" - piše u saoštenju Miloša Terzića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike