Vučić je žrtva medijskog terora: Podaci sve govore - Više od 110 sati negativnog programa o predsedniku u Šolakovim medijima (VIDEO)

29.11.2023

09:01

0

Televizije Dragana Šolaka ne koriste samo izborni program i informativne emisije za napade na Vučića, već i zabavne emisije

Vučić je žrtva medijskog terora: Podaci sve govore - Više od 110 sati negativnog programa o predsedniku u Šolakovim medijima (VIDEO)
Tan2022-5-19_175538855_1 - Copyright FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Od prvog novembra televizija N1 je u svom izbornom programu emitovala 64 sata, 54 minuta i 12 sekundi sadržaja koji negativno prikazuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U 69,95% emitovanog sadržaja predsednik Vučić bio je pomenut u negativnom kontekstu. 

Od 1. do 24. novembra televizija Nova je u svom izbornom programu emitovala 54 sata, 23 minuta i 29 sekundi sadržaja koji negativno prikazuje predsednika Vučića. 

U 61,21% emitovanog sadržaja šef države bio je negativno predstavljen. 

Televizije Dragana Šolaka ne koriste samo izborni program i informativne emisije za napade na Vučića, već i zabavne emisije. 

U ovome prednjače "24 minuta sa Zoranom Kesiće", "Mentalno razgibavanje" i druge "zabavne" emisije, u kojima huškaju na nasilje nad Vučićem, vređaju ga i iznose neistine. 

Pored svega pomenutog, odlukom vlasnika televizije N1 i Nova, da tokom predizborne kampanje ne objavljuju političke oglase, Vučiću je ukinuta mogućnost da odgovori na napade. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike