Već viđeno: Miloš Francuz najavio koaliciju sa đilasovcima posle izbora

27.11.2023

22:46

0

Praktično, lažni patriota Jovanović poručio je da mu zdrav razum nalaže da se prikloni prozapadnoj politici Dragana Đilasa i Marinike Tepić

Već viđeno: Miloš Francuz najavio koaliciju sa đilasovcima posle izbora
Miloš Jovanović - Copyright Wikipedia/Tanjug/Rade Prelić/Profimedia

Lider Nove demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da mu zdrav razum nalaže saradnju sa prozapadnom opozicijom, koja je okupljena oko predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

- Nekako zdrav razum i elementarna logika vas pozivaju da, ako zaista želite smenu ovog režima, otvorite tu mogućnost za saradnju sa prozapadnim strankama ili ostatkom opozicije - kazao je Jovanović.

Praktično, lažni patriota Jovanović poručio je da mu zdrav razum nalaže da se prikloni prozapadnoj politici Dragana Đilasa i Marinike Tepić.

Podsetimo, Miloš Jovanović, poznatiji i kao Miloš Francuz, budući da poseduje francusko državljanstvo, otvoreno je postao tajkunsko čedo, te je prigrlio politiku SSP i Marinike Tepić koja glasi da su Srbi počinili genocid, da treba uvesti sankcije Rusiji, učlaniti se u NATO, a da je premijer lažne države Aljbin Kurti principijelan.

On zauzvrat dobija veliki medijski prostor u medijima tajkuna Dragana Đilasa gde promoviše politiku tajkunske liste sa kojom planira da dođe na vlast.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike