Evo ko je pravi diktator! Đilas bi da gasi medije koji mu nisu po volji!

17.11.2023 | 13:06

I dok na sva usta optužuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića za medijsku cenzuru takozvana elita na svakom koraku pokazuje ko je zaista diktator

Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Bezidejna srpska NATO opozicija okupljena oko tajkunske liste Dragana Đilasa pokaza je pravo cenzorsko lice i građanima Srbije ponudila "program" čija je glavna stavka gašenje medija koje tajkunu nisu po volji.

To je jasno iz onoga što piše tajkunsko propagandno glasilo Nova S koja na naslovnoj strani navodi da je plan opozicije oduzimanje nacionalnih frekvencija televiziji Pink i Hepi.

I dok na sva usta optužuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića za medijsku cenzuru, istovremeno ga optužujući da je diktator, takozvana elita na svakom koraku pokazuje ko je zaista diktator i ko bi zabranjivao medije samo zato što mu se ne sviđa ono što pišu.

Printscreen
 

Odgovor je jasan - u pitanju je Dragan Đilas.

Podsetimo, kako se Đilas ophodio prema novinarima i novinarkama, mogli smo u više navrata da svedočimo u prošlosti.

Čak je svojevremeno napadao i novinarku tajkunske Nove S Nevenu Madžarević jer mu se nisu svidela pitanja koja mu je postavila.

- Zašto se ne spremite za emisiju, a ne da ja pišem demanti? Vaša pitanja su meni neverovatna! Ja zaista ne mogu da odgovaram na ta Vaša pitanja. Zašto stalno insistirate na njima - napao je Đilas novinarku nakon što mu je postavila pitanja o Dušku Vujoševiću.

Da ne govorimo o sramnom napadu na novinarku Novosti, kojoj je drsko poručio da neće da odgovara na pitanja o aferi "Mauricijus".

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: 24sedam/Informer