Ološ opozicija! Zelenović ciničnom objavom rekao sve o sebi! (FOTO)

04.11.2023

17:57

0

Reč je o specijalnoj medijskoj operaciji čija je meta predsednik Srbije Aleksandar Vučić a cilj izazivanje haosa i nestabilnosti u Srbiji pred decembarske izbore

Ološ opozicija! Zelenović ciničnom objavom rekao sve o sebi! (FOTO)
Nebojša Zelenović - Copyright Privatna arhiva

Predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović objavio je skandalozan post na platformi Iks (Tviter) kojom je potvrdio da opozicija stoji iza najprljavije kampanje u istoriji političkog života Srbije.

Reč je o specijalnoj medijskoj operaciji čija je meta predsednik Srbije Aleksandar Vučić a cilj izazivanje haosa i nestabilnosti u Srbiji pred decembarske izbore, koja je počela objavljivanjem filma na televiziji N1 pod nazivom "Ja, Aleksandar: Državni gambit".

Paralelno sa emitovanjem sramnog dokumentarca, u dnevnom listu Danas, koji je takođe u vlasništvu Dragana Šolaka, objavljen je članak u kom se aludira da Vučićev otac Anđelko nije njegov otac, već da je to albanski novinar Fahri Musliju.

Da iza ove bolesne kampanje stoji opozicija, ali i neki iz Prištine jasno je i na osnovu cinične objave Zelenovića.

 

 

- Jel' ličim na tatu??? - napisao je Zelenović u fotografiju, govoreći tako više o sebi, nego o bilo čemu drugom.

Ovom monstruoznom objavom sve je postalo mnogo jasnije - lešinari iz opozicije neće birati sredstva ne bi li nekako prevarili narod u Srbiji i vratili se na vlast posle izbora koji će biti održani 17. decembra.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike