Ološ opozicija! Zelenović ciničnom objavom rekao sve o sebi! (FOTO)

04.11.2023 | 17:57

Autor: Redakcija 24sedam

Reč je o specijalnoj medijskoj operaciji čija je meta predsednik Srbije Aleksandar Vučić a cilj izazivanje haosa i nestabilnosti u Srbiji pred decembarske izbore

Copyright Privatna arhiva

Predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović objavio je skandalozan post na platformi Iks (Tviter) kojom je potvrdio da opozicija stoji iza najprljavije kampanje u istoriji političkog života Srbije.

Reč je o specijalnoj medijskoj operaciji čija je meta predsednik Srbije Aleksandar Vučić a cilj izazivanje haosa i nestabilnosti u Srbiji pred decembarske izbore, koja je počela objavljivanjem filma na televiziji N1 pod nazivom "Ja, Aleksandar: Državni gambit".

Paralelno sa emitovanjem sramnog dokumentarca, u dnevnom listu Danas, koji je takođe u vlasništvu Dragana Šolaka, objavljen je članak u kom se aludira da Vučićev otac Anđelko nije njegov otac, već da je to albanski novinar Fahri Musliju.

Da iza ove bolesne kampanje stoji opozicija, ali i neki iz Prištine jasno je i na osnovu cinične objave Zelenovića.

 

 

- Jel' ličim na tatu??? - napisao je Zelenović u fotografiju, govoreći tako više o sebi, nego o bilo čemu drugom.

Ovom monstruoznom objavom sve je postalo mnogo jasnije - lešinari iz opozicije neće birati sredstva ne bi li nekako prevarili narod u Srbiji i vratili se na vlast posle izbora koji će biti održani 17. decembra.

Bonus video:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam