Brnabić: Mediji u vlasništvu Junajted grupe i danas plasiraju laži kao i 2022.

02.11.2023

16:04

0

Ti isti mediji, dodala je, su danas "523. put" rekli da će Vučić priznati nezavisnost Kosova odmah posle decembarskih izbora

Brnabić: Mediji u vlasništvu Junajted grupe i danas plasiraju laži kao i 2022.
Aba Brnabić - Copyright Tanjug/Rade Prelić

Poverenica Srpske napredne stranke za Grad Beograd, Ana Brnabić, izjavila je danas povodom navoda u medijima u vlasništvu United grupe da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisati sporazum sa Prištinom posle izbora, da su to mediji koji i danas plasiraju laži kao što su to činili 2022. godine i pisali da će predsednik Srbije odmah nakon aprilskih izbora uvesti sankcije Rusiji.

"Pisali su da ekskluzivno saznaju, a onda je to govorio i hrvatski državljanin koji se kandidovao za predsednika Srbije, Zdravko Ponoš, da ekskluzivno saznaje da je Vučić pristao da će dan nakon izbora uvesti sankcije Rusiji. Nikada se nisu izvinili, rekli da nisu bili u pravu ili da su imali saznanja koja nisu tačna", rekla je Brnabić.

Ti isti mediji, dodala je, su danas "523. put" rekli da će Vučić priznati nezavisnost Kosova odmah posle decembarskih izbora.

"Besmisleno je da se to radi u danu kada ta grupacija objavljuje da neće da se bavi političkim marketingom. Oni nemaju drugi program osim političkog marketinga. Oni su u stvari hteli da kažu da će zatvoriti vrata Srpskoj naprednoj stranci i koalicionim partnerima čak i da oni plate termine za promo kampanju. To pokazuje kako oni shvataju demokratiju i slobodu govora", rekla je Brnabić.

Ona je ocenila da je emisija koja će se večeras emitovati na, kako je rekla, "Šolakovim medijima" upravo politički marketing.

"Opet sat vremena vređanja Aleksandra Vučića u danu kada su rekli da neće da se bave političkim marketingom", rekla je Brnabić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike