Jovanov: Aleksić i Đilas brinu samo o sebi

02.11.2023

14:31

0

Autor: 24sedam

Uvek je neprijatno slušati Miroslava Aleksića, ili Dragana Đilasa kada govore o tome kako brinu o narodu, jer kada im je narod dao priliku da vode računa o njegovim potrebama, oni su brinuli samo o sebi

Jovanov: Aleksić i Đilas brinu samo o sebi
Milenko Jovanov - Copyright RTS 2 printscreen

Uvek je neprijatno slušati Miroslava Aleksića, ili Dragana Đilasa kada govore o tome kako brinu o narodu, jer kada im je narod dao priliku da vode računa o njegovim potrebama, oni su brinuli samo o sebi i ništa ih drugo nije zanimalo, kaže Milenko Jovanov, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

 - Aleksić, recimo, kada je došao na čelo Trstenika kao kadar G17 Plus, umesto da brine o narodu, pravio je porodični biznis kroz nevladin sektor. Njegov "Fond za unapređenje resursa građana" unapredio je resurse njemu i njegovoj familiji i nikome više i to novcem Nacionalne službe za zapošljavanje! Đilas, sa druge strane, sam priznaje ovih dana da su mu firme prihodovale 619 miliona evra u periodu kada je bio na vlasti - ističe Jovanov.

- I tu dolazimo do budućnosti o kojoj narod odlučuje 17. decembra. Ili će narodni novac biti trošen za kombinacije Đilasa i Aleksića, ili će se ulagati u puteve, pruge, škole, plate, penzije... Prosto, novca nema i za jedno i za drugo i to najbolje dokazuje mračni period vlasti Aleksića i Đilasa, kada je narod bio bez posla, Srbija bez fabrika, kada se nisu gradili putevi i pruge, jer je prioritet bio da ljudi na vlasti zarade pare, a ne da se država gradi i da narod živi bolje - dodaje on.

- Zato je na narodu da izabere - da se razvoj Srbije zaustavi da bi se razvijale Đilasove firme, odnosno Aleksićeva nevladina organizacija, ili da jasno kažu da Srbija ne sme da stane i da podrže politiku predsednika Vučića - zaključuje Jovanov.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike