"Uradili smo istorijske stvari za Srbiju": Predsednik građanima prikazao kako je izgledala njegova radna nedelja (VIDEO)

22.10.2023

17:36

0

Autor: 24sedam

Posebno sam ponosan na to što smo, posle pola veka, konačno završili i otvorili stanicu Prokop - naveo je on

"Uradili smo istorijske stvari za Srbiju": Predsednik građanima prikazao kako je izgledala njegova radna nedelja (VIDEO)
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić objavio je video-snimak na svom Instagram profilu u kojem je prikazao kako je izgledala njegova radna nedelja, ispunjena važnim sastancima i prijektima koji su od istorijske važnosti za našu zemlju. 

Vučić je napisao kako je u ovoj nedelji uradio istorijske stvari za Srbiju. 

- Poseta NR Kini će, tek u godinama koje dolaze, pokazati koliko je u svakom pogledu bila značajna. Posebno sam ponosan na to što smo, posle pola veka, konačno završili i otvorili stanicu Prokop. Sve ovo, ali i mnogo više, uspeli smo zahvaljujući slozi i jedinstvu našeg naroda, koji je imao poverenja i dao podršku za hrabre odluke koje smo dosad donosili, a sve kako bi Srbija brže išla napred - naveo je on.

Takođe, predsednik je istakao da bi "slaba vlast donela slabiju Srbiju", ali da tu, kako je dodao, nema ni uspeha, ni razvoja, ni budućnosti. 

- Sve projekte koje smo završili, kao i one koje smo započeli i koje ćemo tek raditi, svu našu borbu za interese naše zemlje i naroda, moguće je ostvariti samo ako nastavimo zajedno da radimo i zajedno sanjamo snove za Srbiju. Zato se nećemo zaustaviti, ujedinjeni nastavljamo da radimo i izgrađujemo našu zemlju, čuvamo svaki njen pedalj i borimo se za interese svog naroda - poručio je predsednik Srbije. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike