Vučić: Dok su drugi samo gledali, mom sinu su uperili dve cevi u lice - nije dozvolio da mu skinu majicu!

12.10.2023

21:22

0

Autor: 24sedam

Vučićima ovakve majice da skinete ne možete - rekao je predsednik

Vučić: Dok su drugi samo gledali, mom sinu su uperili dve cevi u lice - nije dozvolio da mu skinu majicu!
Copyright Printscreen/TV Prva

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras na TV Prva, gde govori o aktuelnim političkim i ekonomskim temama u zemlji i svetu. 

Predsednik je govoreći o situaciji na Kosovu i Metohiji rekao da je važno da se vratimo dijalogu i da Srbi što je pre moguće traže učešće u izborima, da mi budemo ti koji imamo inicijativu.

Predsednik se osvrnuo i na snimak koji su puštali albanski mediji na kom je Danilo Vučić, koji je, kako Kurti tvrdi, umešan u dešavanja u Banjskoj.

- Ovaj u majici "Predaja nije opcija" je "tatin sin", tatin hrabri dečak koji nije dozvolio da mu skinu majicu kada su mu uperili cevi u lice. Dve cevi puščane su mu uperili u lice, moj sin nije hteo da skine majicu "Predaja nije opcija". A junaci, njih 50 koje su zaustavili Srbi iz centralne Srbije, veliki junaci, hrabri što viču "Vučiću pederu" po stadionu, su stajali i nisu smeli ni da priskoče nego su gledali sa 50 metara udaljenosti. Nisu uspeli da mu skinu majicu iako je ovaj Kurtijev potrčko Svečlja lagao u prvom obraćanju da su mu skinuli, a onda je rekao ipak nismo. Vučićima ovakve majice da skinete ne možete. Ponosan sam na svog sina prvenca Danila - poručio je Vučić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike