Kurti spreman na sve, uključujući i žrtvovanje svog naroda, kako bi uvukao Srbiju u rat sa NATO!

25.09.2023

12:35

0

"Srbija u ovim trenucima mora biti složna i jedinstvena, ali i odlučna i nepokolebljiva"

Kurti spreman na sve, uključujući i žrtvovanje svog naroda, kako bi uvukao Srbiju u rat sa NATO!
Copyright 24sedam/Goran Sivački Profimedia Pixabay

Aljbin Kurti juče je pokazao da je spreman da pošalje i svoje sunarodnike u sigurnu smrt samo da bi ispunio svoju bolesnu ambiciju - da Srbiju uvuče u rat sa NATO i predstavi je kao zlikovačku po oprobanom receptu iz Račka. To je odraz njegove duboke slabosti i vremena koje mu sve više curi, jer je jasno da u probuđenom multipokarnom svetu neće biti mesta za teroriste poput njega, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev. 

On je izrazio saučešće porodicama poginulih srpskih mladića koji su samo išli stazama svojih predaka, jer nisu hteli više da trpe svakodnevni zulum. 

Printscreen/YouTube/Srpska liga
Aleksandar Đurđev

 

- Srbija u ovim trenucima mora biti složna i jedinstvena, ali i odlučna i nepokolebljiva. Srpska liga pozdravlja susret srpskog predsednika Aleksandra Vučića i ruskog ambasadora Aleksandra Bocan-Harčenka, te upućuje apel Rusiji i Kini da stanu u zaštitu Srbije i Srba na Kosmetu, jer naša borba još od 1990-ih godina je borba za sve zemlje i narode koji žele da budu slobodni od zapadnog neokolonijalizma i bezočnog licemerja - zaključio je predsednik Srpske lige.

Podsetimo, u selu Banjska na severu KiM je u noći između subote i nedelje došlo do sukoba lokalnih Srba i tzv. kosovske policije u kojem su poginuli trojica Srba i jedan policajac.

Nakon višesatne pucnjave stradala su trojica srpskih mladića.

U vatrenom obračunu sa tzv. kosovskom policijom u Banjskoj stradali su I. M. i B M. iz Leposavića, kao i S. N. iz Zvečana.

U selo Banjska u opštini Zvečan ni jutros se ne može ući ni izaći. Svi prilazi su blokirani jakim policijskim snagama i još uvek nije poznato kada će biti odblokirani.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike