Ministar Vučević na obeležavanju slave Male Gospojine u Sremskoj Kamenici: Svi ste Novosađani, sve nas spaja srpsko ime i prezime

21.09.2023

21:39

0

Nastavlja se borba razvijanja sremske strane Grada Novog Sada

Ministar Vučević na obeležavanju slave Male Gospojine u Sremskoj Kamenici: Svi ste Novosađani, sve nas spaja srpsko ime i prezime
Copyright Foto: nsuzivo.rs

Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije Miloš Vučević prisustvovao je obeležavanju slave Male Gospojine u Sremskoj Kamenici gde je poručio okupljenima da nastave sa borbom razvijanja sremske strane Grada Novog Sada. 

 

 

- Ne dozvolite da neki mrzitelji ne daju da se gradi most koji vam treba, da se grade obdaništa i škole, da nam dolaze fabrike, da nam se deca lakše upisuju u škole. A vi koji vodite Grad da asfaltirate sve ulice koje treba da radite, da Bocke završite, rešite vodovod na Alibegovcu, Karagači. Da volite svoj grad i državu, poštovanje svima, ljubav samo prema Srbiji. Samo se zaklinjemo našoj zastavi, grbu i pevamo našu himnu, jednu državu imamo - istakao je ministar vojni i dodao:

- Iz kojih god delova da ste došli, svi živimo u Srbiji, našoj otadžbini. I svi ste Novosađani, rođeni ili juče došli, to niko ne može da vam oduzme. Sve nas spaja srpsko ime i prezime. Čuvajte Kamenicu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike