Da li ste vi svi zajedno normalni, ljudi? Vučić o udarima na Srpsku listu i lažnim fotografijama Gorana Rakića!

31.08.2023

12:17

0

Pozive dobili i u kabinetu predsednika Srbije

Da li ste vi svi zajedno normalni, ljudi? Vučić o udarima na Srpsku listu i lažnim fotografijama Gorana Rakića!
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je govorio o kampanji koja se vodi protiv predsednika Srpske liste Gorana Rakića.

- To je vrlo zanimljivo, nisu samo u pitanju društvene mreže. Juče su albanski mediji u Prištini, pošto su neki Srbi okačili lažnu fotografiju Džefa Bezosa, milijardera, sa njegovom devojkom, sa neke jahte rekli ovo je Goran Rakić - kaže on.

Vučić je dodao da su čak i neki ambasadori zvali Rakića zbog tih fotografija, a čak su pozive dobili i u kabinetu predsednika Srbije.

Društvene mreže
 

- I onda se pitate da li ste vi ljudi normalni svi zajedno. Da li ste vi svi zajedno normalni i tako pokvareni da to radite. Posle albanskih medija to su preuzeli na Telegramu proruski kanali, velike patriote, uvek na istoj strani sa Kurtijem - kaže Vučić.

Predsednik Srbije objasnio je da Goran Rakić dve godine nije bio na moru.

Tanjug/Rade Prelić
 

- Nije mogao da ide, majka mu je bila teško bolesna i nepokretna, umrla je pre 20 dana. Bio je sa svojim narodom stalno, i kada su ga tukli. Te patriote dole, tačnije glume patriote, jedva su dočekali da prenesu ono što su Kurtijevi kanali preneli. A onda su dodali vidite šta on radi dok su Lune i Milenko u zatvoru. Ne mogu 5000 puta da odgovorim na svaku njihovu laž. I šta će Rakić da ide od naloga do naloga i objašnjava da to nije on, nego Džef Bezos - objanio je predsednik Srbije.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike