Opozicija zajedno sa Kurtijem napada Telekom! Krajnji cilj im je da ugase najveću srpsku kompaniju na Kosmetu (FOTO)

19.08.2023

20:03

0

Ovaj transparent se pojavio baš u vreme kada se Telekom bori za opstanak na KiM

Opozicija zajedno sa Kurtijem napada Telekom! Krajnji cilj im je da ugase najveću srpsku kompaniju na Kosmetu (FOTO)
Copyright AP Photo/Franc Zhurda Tanjug/str

Na šesnaestom političkom protestu plaćeničke opozicije jedan od prisutnih je nosio sraman transparent na kom piše "Telekom - ološ korumpirana".

Ovaj transparent se pojavio baš u vreme kada se Telekom bori za opstanak na KiM a čije gašenje bi za Srbe na KiM značio prekid komunikacije sa centralnom Srbijom i totalni medijski mrak.

Printscreen
 

Podsetimo, takozvani premijer lažne države Kosovo, Aljbin Kurti, osim što već dva meseca blokira transport hrane, lekova i medicinske opreme iz centralne Srbije, odlučio je da Srbe na severu Kosova i Metohije ostavi i bez telefona, televizije i interneta, ukidanjem signala MTS-a. Za to očigledno ima podršku i dela opozicije koja već šesnaesti put maltretira građane Beograda blokiranjem saobraćajnica u srpskoj prestonici.

Generalni direktor kompanije Telekom Srbija Vladimir Lučić je, nakon što su privremene prištinske vlasti kompaniji MTS d.o.o. poništile sertifikat o registraciji, rekao da Telekomu Srbija neće biti ukinut signal na području Kosova i Metohije.

- Ja sam skoro pa potpuno siguran da ćemo iz ove situacije izaći kao pobednici, jer baš svi argumenti idu nama u prilog - naglasio je Lučić.

Inače, kompanija “MTS d.o.o” na Kosovu i Metohiji ima 250 zaposlenih i najveća je srpska kompanija na Kosmetu, koja besprekorno funkcioniše.

Bonus video

tik tok

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike