Šolak ljubomoran zbog Karleuše: Zašto su u Junajted Grupi opet poludeli na Telekom

17.08.2023

13:17

0

Karleuša punih šest godina sarađivala sa Junajted Grupom

Šolak ljubomoran zbog Karleuše: Zašto su u Junajted Grupi opet poludeli na Telekom
Dragan Šolak - Copyright Printscreen/YouTube/N1

Dragan Šolak ponovo je počeo kuknjavom i pljuvanjem da reaguje na poraze. Konkurencija ga prosto urniše, a sada je  ljubomoran zog Jelene Karleuše.

Šolakovski mediji poput N1 i Nova S, koji se predstavljaju kao "ozbiljni, profesionalni, objektivni", danima ne prestaju da luduju oko Jelene Kraleuše i sponzorstva Telekoma.

Oni bez prestanka plasiraju "pouzdana saznanja" o "velikom skandalu" i tako počinju da se ponašaju baš kao tabloidi kojih se kao toliko groze.

Očito su i sami dobro svesni da Karleušino ime izaziva veliku pažnju publike, da garantuje gledanost televizije i klikove na portalima, a sve postaje još urnebesnije u slučaju da nismo licemerni i da nemamo amneziju, pa se prisetimo činjenica iz ne tako davne prošlosti.

Činjenice govore da je Karleuša dugi niz godina (6) bila miljenica Junajted Grupe i Dragana Šolaka.

Naime, pevačica je čitavih šest godina poslovno sarađivala sa Junajted Grupom, što preko učešća u stalnom žiriju emisije Zvezde Granda, na TV Grand koji je u vlasništvu grupacije, za šta ju je Šolak bogato plaćap.

Karleušino učešće u Zvezdama Granda je prestalo 2021. i to na njen zahtev, što veliki gazda, poznat kao veliko zlopamtilo, pogotovo kad mu se udari na sujetu, nikako nije mogao da joj oprosti.

Sve to vreme, za informativne medije u vlasništvu Junajted Grupe, uključujući N1, Jelena Karleuša nije bila sporna ličnost. Naprotiv, pomagali su joj da se promoviše kao borac za ljudska prava, borac za LGBT prava, “kuma Prajda”, kao pevačica sa izraženom društvenom i političkom svešću.

Redovno se prenosili njene izjave na razne teme. Kada je Kraleuša rešila da otkači Šolaka, postala je problem i predmet sakndala za medije pod Junajted Grupom.

Sve je kulminiralo nakon što se povezala sa konkurentskim Telekomom.

Dragan Šolak je prosto ljubomoran na Telekom zbog Jelene Karleuše i to bi bilo sasvim ljudski, pa možda i simpatično, kada bi u svojim napadima besa mogao bar malo da se kontroliše, da bar ponekada “bude Džek”, umesto što na svaki poraz reaguje kuknjavom, pljuvanjem, tablodnim kampanjama protiv konkurencije, koja ga, istini za volju, na svakom koraku prosto urniše!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike