Predstavnici Fondacije “Dajana Paunović” i zvanično dodelili Orden Svete majke Anastasije Ljiljani Aksentijević iz Zvečana

07.08.2023

14:31

0

Ljiljana Aksentijević je nakon prijema ordena kazala da ovo priznanje deli sa celim srpskim narodom

Predstavnici Fondacije “Dajana Paunović” i zvanično dodelili Orden Svete majke Anastasije Ljiljani Aksentijević iz Zvečana
Copyright Fondacija "Dajana Paunović"

Ljiljani Aksentijević, koju je Aljbin Kurti nedavno označio kao vođu terorista iz Zvečana, danas je i zvanično Fondacija “Dajana Paunovićdodelila Orden Svete majke Anastasije, kao jednoj od mnogih hrabrih žena sa Kosova i Metohije. 

Jedan od članova Upravnog odbora Fondacije “Dajana Paunović”, Uroš Staletović, Ljiljani je orden dodelio u prisustvu predsednika Srpske liste Gorana Rakića i njenih kolega iz Opštine Zvečan.

Fondacija "Dajana Paunović"
 

 

- Ponosan sam što u ime Fondacije “Dajana Paunović” mogu i zvanično da vam danas predam ovaj orden i iskreno verujem da ćete ga sa ponosom čuvati. Prenosim vam pozdrave direktorice Fondacije "Dajana Paunović", koja ni danas zbog zabrane ulaska na Kosovo i Metohiju nije mogla da bude sa vama i sa vašim kolegama, ali kako kaže, od pomoći srpskom narodu na KiM i pored svih zabrana neće odustati i ta pomoć će svakim danom biti sve veća i veća.

Ljiljana Aksentijević je nakon prijema ordena kazala da ovo priznanje deli sa celim srpskim narodom koji se bori da opstane na svojim ognjištima i da veruje da će u tome uspeti.

Ljiljana Aksentijević, inače, ima povredu kičme i problem sa donjim ekstremitetima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike