Pušten Srbin koji je priveden danas na Jarinju

21.07.2023

17:23

0

Lešević je dugo zadržan u kontejnerima takozvane kosovske policije i odveden je u pravcu Kosovske Mitrovice, najverovatnije u južni deo, na informativni razgovor

Pušten Srbin koji je priveden danas na Jarinju
Copyright RINA

Srbin B. L., kojeg su ranije danas na administrativnom prelazu Jarinje priveli pripadnici tzv. kosovske policije, pušten je iz pritvora, potvrdio je za Tanjug zamenik komandira policije za region Sever Veton Eljšani.

Iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju su prethodno saopštili da je na Jarinju priveden Boris Lešević bez ikakvog osnova i povoda.

Prvo je, kako su naveli, zadržan na informativnom razgovoru na samom prelazu, a potom prebačen u južni deo Kosovske Mitrovice.

Lešević je dugo zadržan u kontejnerima takozvane kosovske policije i odveden je u pravcu Kosovske Mitrovice, najverovatnije u južni deo, na informativni razgovor.

- Pre četiri dana Lešević je normalno prešao administrativni prelaz u pravcu centralne Srbije i vratio se na Kosovo i Metohiju bez ikakvih problema - istakao je predsednik Todić, dodajući da je u kontaktu sa predstavnicim Kancelarije za Kosovo i Metohiju i da će mu biti obezbeđen branilac.

U kolima je bio sa prijateljicom, prijateljima i troje maloletne dece.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike