Vučević o napadima na porodicu predsednika Vučića: Upućuju monstruozne pretnje od slabića i kukavica inspirisanih toksičnom kampanjom!

27.08.2021

14:52

0

Autor: 24sedam

Grozna i užasna dela najčešće i počinju rečima

Vučević o napadima na porodicu predsednika Vučića: Upućuju monstruozne pretnje od slabića i kukavica inspirisanih toksičnom kampanjom!
Copyright Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević se oglasio povodom pretnji koje su upućene deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Pročitajte još:

– Ovo nije prvi put da se deci predsednika Aleksandra Vučića upućuju monstruozne pretnje od slabića i kukavica inspirisanih toksičnom kampanjom koja se kontinuirano vodi na tajkunskim medijima, ali nadam se da je ovaj put zaista poslednji da prisustvujemo ovakvim gadostima. Osoba koja je u stanju da nečijoj deci priželjkuje grozote i užase, morala bi da se hitno procesuira, jer grozna i užasna dela najčešće i počinju rečima. Aleksandre, sva normalna Srbija je uz tebe, izdrži ove podmukle udarce kao i sve dosad, pristojnost o kojoj toliko govoriš i ističeš je najbolji odgovor ljudima zatrovanim mržnjom – napisao je Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike