Zamenik prištinskog ministra nakon 9 dana napustio zgradu opštine u Leposaviću, gradonačelnik ostao

24.06.2023

19:29

0

Vokri kaže da je danas poslednji dan njegovog boravka u opštini Leposavić, te da se, kako kaže, sa pomešanim emocijama oprostio od Hetemija

Zamenik prištinskog ministra nakon 9 dana napustio zgradu opštine u Leposaviću, gradonačelnik ostao
Kfor - Copyright Tanjug

Zamenik prištinskog ministra uprave i lokalne samouprave Arber Vokri napustio je, nakon devet dana, opštinsku zgradu u Leposaviću, u kojoj je boravio sa lažnim gradonačelnikom Ljuljzimom Hetemijem, koji se u tom objektu, samoinicijativno, nalazi neprekidno već oko četiri nedelje, prenosi "Telegrafi".

U video snimku koji je objavio na Fejsbuku, Vokri kaže da je danas poslednji dan njegovog boravka u opštini Leposavić, te da se, kako kaže, sa pomešanim emocijama oprostio od Hetemija.

"Danas je deveti i poslednji dan mog boravka u opštini Leposavić. Došao je trenutak da odem i sa pomešanim emocijama pozdravio sam gradonačelnika Ljuljzima Hetemija, koji stoički i motivisano ostaje do kraja da završi svoju misiju", rekao je Vokri.

 

 

Pokušaji Prištine da u četiri opštine na severu Kosova i Metohije gde većinski žive Srbi postavi albanske gradonačelnike doveli su do eskalacije situacije na KiM.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike