Oglasio se otac otetog radnika Telekoma: Odveli su ga samo zato što je prelazio ulicu

19.06.2023

12:40

0

Iz Telekoma Srbija je izjavljeno da će preduzeti sve pravne aktivnosti kako bi zaštitili svog zaposlenog, navode iz Telekoma

Oglasio se otac otetog radnika Telekoma: Odveli su ga samo zato što je prelazio ulicu
Uroš Vukašinović - Copyright Privatna arhiva/AP Photo/Bojan Slavković

Uroš Vukašinović je jutros oko 7.30 časova na putu do posla, u blizini Leposavića, presretnut i otet automobilom folksvagen bele boje bez vidljivih oznaka.

-Mog sina su uhapsili samo zato što je prelazio ulicu i to se vidi na snimku. Pre hapšenja je sedeo u kafiću. Krenuo je na posao kada su mu prišli kosovski policajci u civilu.

Ovako za "Novosti" Radomir Vukašinović govori o hapšenju sina, radnika Telekoma.

Podsetimo, Telekom Srbija je u saopštenju za javnost naveo da je Uroš otet oko 7.30.

Prema do sada dostupnim informacijama, Uroš je kao i svakog radnog dana krenuo na posao iz svoje kuće u blizini Leposavića, ali na posao nije stigao, jer su ga presreli i oteli 

Za sada nije poznato gde je Uroš Vukašinović odveden i ko ga je oteo, ali izražavamo bojazan da je u pitanju još jedan atak na Srbe na Kosovu i Metohiji od strane tzv. kosovske policije.

Iz Telekoma Srbija je izjavljeno da će preduzeti sve pravne aktivnosti kako bi zaštitili svog zaposlenog, navode iz Telekoma.

U petak je na administrativnom prelazu Jarinje uhapšen Dalibor Spasić, zdravstveni radnik, a dan pre toga u Leposaviću je uhapšen Srbin koji se optužuje za navodni napad na novinare.

Posle novih hapšenja Srba i napada specijalnih snaga tzv. kosovske policije na dvoje dece u Žitkovcu kod Zvečana, za danas je zakazanaprotestna šetnja Srba sa severa Kosova i Metohije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike