Oklopna vozila Rosu patroliraju kroz centar Severne Mitrovice: Zaustavljaju vozila i detaljno pretresaju koga stignu

17.06.2023

00:00

0

Tokom kasnih večernjih sati, pripadnici specijalnih jedinica Rosu u povećanom prisustvu patroliraju Severnom Mitrovicom u oklopnim blindiranim vozilima

Oklopna vozila Rosu patroliraju kroz centar Severne Mitrovice: Zaustavljaju vozila i detaljno pretresaju koga stignu
vozila Rosu patroliraju Severnom Mitrovicom - Copyright Foto: Kosovo online

Tokom kasnih večernjih sati, pripadnici specijalnih jedinica Rosu u povećanom prisustvu patroliraju Severnom Mitrovicom u oklopnim blindiranim vozilima.

Kako je potvrđeno iz više različitih izvora, vozila specijalnih jedinica nalaze se i na ulazu u Severnu Mitrovicu kod NIS-ove benzinske stanice, u Bošnjačkoj mahali, u naselju Mali Zvečan koji spaja opštine Zvečan i Severnu Mitrovicu, kao i u blizini naselja Tri solitera.

Vozila kosovskih specijalnih jedinica primećena su i na glavnim ulicama kod spomenika Knezu Lazaru, ali i u blizini studentskog centra i Doma zdravlja.

Prema nezvaničnim informacijama, pripadnici kosovskih specijalnih jedinica zaustavljaju vozila na ulazu u Severnu Mitrovicu i vrše detaljni pretres vozila i putnika.

 

 

Sve ovo se dešava posle niza pretnji koje stižu iz Prištine. Da podsetimo, danas je poslanik Pokreta "Samoopredeljenje" Dimalj Baša otvoreno je zapretio da će "specijalci kosovske policije" likvidirati sve Srbe na severu Kosova i Metohije!

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike