Vanredna konferencija: Petar Petković se obraća građanima u 16 časova

14.06.2023

14:58

0

Vanredna konferencija je najavljena nakon što su pripadnici specijalnih jedinica srpske policije uhapsili danas, na teritoriji centralne Srbije trojicu naoružanih specijalaca tzv. države Kosovo

Vanredna konferencija: Petar Petković se obraća građanima u 16 časova
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković održaće danas, 14. juna, u 16 sati, u Pres sali Vlade Republike Srbije, vanrednu konferenciju za medije.

Vanredna konferencija je najavljena nakon što su pripadnici specijalnih jedinica srpske policije uhapsili na teritoriji centralne Srbije trojicu naoružanih specijalaca tzv. države Kosovo!

O akciji je hitno obavešten predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kako "Novosti" saznaju, reč je je o Rifatu Zeki, Bećiru Sefi i Mustafi Šemu. Na fotografijima koje ekskluzivno objavljujemo vidi se da je ova trojka bila na specijalnom zadatku.

MUP
 

 

Osim oružja, kod njih je pronađena i oprema za osmatranje, radio veze, kao i mape. Inače, u prištinskim medijima već je krenula priča kako su Kurtijevi specijalci kodnapovani na teritoriji Kosova i Metohiji, ali naša strana ima neoborive dokaze da su uhapšeni na teritoriji centralne Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike