Vučić odlučan: "Spreman sam da poginem, a senke naše, i grobovi naši boriće se sa neprijateljima Srbije"

04.06.2023

22:58

0

Nemam nikakav problem da umrem, spreman sam i da me ubiju, ali ološu nikada i nipošto bez borbe, bez izbora neću prepustiti vlast! - rekao je predsednik Srbije

Vučić odlučan: "Spreman sam da poginem, a senke naše, i grobovi naši boriće se sa neprijateljima Srbije"
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Aleksandar Vučić danas je na sastanku sa premijerkom Anom Brnabić i drugim najbližim saradnicima saopštio da je odlučan da se za Srbiju bori do kraja.

- Nemam nikakav problem da umrem, spreman sam i da me ubiju, ali ološu nikada i nipošto bez borbe, bez izbora neću prepustiti vlast! - rekao je predsednik Srbije i u emotivnom govoru nastavio:

- Nikada i nipošto neću pristati na ucene, nikada najgorima neću prepustiti vlast bez izbora. Nikada neću potpisati nikakvu tehničku ili prelaznu vladu! Ako mene ubiju, iza mene ostaje moj brat Andrej. Ako ubiju moga brata, ostaje moj sin Danilo. Ako ubiju moga sina, ostaje moja ćerka Milica. Ako ubiju i nju, moju ćerku, ostaje moj sin Vukan... - rekao je predsednik. 

 

 

Predsednik Vučić se oglasio i na društvenoj mreži Instagram, gde je podelio fotografiju na kojoj piše: "I senke naše, i grobovi naši boriće se sa neprijateljima Srbije. Hvala narode na podršci!"

Očekuje se, podsetimo, da će šef države u četvrtak, na sednici Vlade na koju je pozvan, objaviti sudbinski važnu odluku koja će odrediti budućnost zemlje i svih nas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike