Kurtijev Srbin i drugar Velje Nevolje šeta "protiv nasilja": Kad ne šmrče kokain, predstavlja se kao porodičan čovek (FOTO)

04.06.2023

09:30

0

On je čak, bez trunke stida, i na društvenom mreži Tviter objavio post sa fotografijom sa protesta u kojem pozdravlja „građane Kosova“

Kurtijev Srbin i drugar Velje Nevolje šeta "protiv nasilja": Kad ne šmrče kokain, predstavlja se kao porodičan čovek (FOTO)
Copyright Tanjug/Tara Radovanović

Poslanici grupa Ujedinjeni, Narodna stranka, Zeleno-levi klub, Moramo-Zajedno i Demokratske stranke organizovali su juče još jedan politički protest čiji je cilj da se dokopaju fotelja.

Interesantno je da je na ovom skupu koji se već nedeljama predstavlja kao skup protiv nasilja, a na tim protestima je nasilje sveprisutno, u subotu bio i Boban Bogdanović, saradnik Aljbina Kurtija koji otvoreno propagira nezavisnost Kosova i Metohije.

On je čak, bez trunke stida, i na društvenom mreži Tviter objavio post sa fotografijom sa protesta u kojem pozdravlja „građane Kosova“.

 

Iz toga jasno proizilazi da on takozvanu državu Kosovo zaista gleda kao državu, a ovim postom jasno propagira nezavisnost južne srpske pokrajine.

Porodičan čovek?

Na protest je došao sa detetom, gurajući kolica, predstavljajući se kao porodičan čovek. Međutim, valjalo bi podsetiti ko je on zaista.

Twitter_Boban Bogdanović @GenSecRespond
 

Juče bio na protestu i predstavlja se kao porodičan čovek i otac, a inače je Kurtijevi saradnik koji šmrče kokain i druži se sa Veljom Nevoljom.

Naime, Boban Bogdanović, poznat pod nadimkom Pacov je jedan od Srba koji politički sarađuje sa Aljbinom Kurtijem,  lider pokreta "Odgovor" , pre izvesnog vremena je snimljen kako šmrče kokain.

Snimak je objavio albanski medij Periskopi.

 

 

Inače, Bogdanović je, inače, u centar pažnje javnosti dospeo nakon što ga je portal Krik predstavio kao krunskog svedoka u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, što je, kako se ispostavilo, bila prazna priča.

Bogdanović je upoznao Kurtija sa sadašnjim njegovim ministrom za povratak i zajednice Nenadom Rašićem, a sam Kurti je rekao da "želi baš s takvim Srbima da razgovara, a ne sa kriminalcima kao što je Radoičić".

Inače, Bogdanović se svojevremeno u autorskom tekstu za "Danas" pohvalio sastankom sa Kurtijem, kako je "razgovor potrajao gotovo dva sata u jednom prijatnom, skoro prijateljskom i obostrano razumevajućem tonu".

Bogdanović je takođe tvrdio da će se preseliti na Kosovo, pozvavši sve da se ujedine s njim i "suprostave strahovladi Milana Radoičića".

Posebno je zanimljivo to što je, kako su navodili kosovski mediji, on je javno priznao da je u prošlosti bio blizak osumnjičenoj zločinačkoj organizaciji „Principi“ koju je predvodio Veljko Belivuk.

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike