Selaković: Predsednik Srbije poziva na dijalog, a prete mu vešanjem

03.06.2023

22:12

0

Večerašnje, do sada nikad viđeno, sejanje mržnje i poziva na nasilje je za svaku osudu od strane normalnog i pristojnog čoveka, rekao je Selaković

Selaković: Predsednik Srbije poziva na dijalog, a prete mu vešanjem
nikola selaković (3) - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Na protestu koji organizuju političari prozapadne opozicije pojavila se obešena lutka sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Tim povodom oglasio se ministar za rad i zapošljavanje Nikola Selaković.

Printscreen
 

- Sramne slike se večeras šalju iz naše prestonice. Slike nasilja, vređanja, i mržnje. Prvo su nosili vešala po Terazijama, a sada pozivaju na vešanje predsednika države. Dok predsednik, u ovim teškim vremenima za našu državu i naš narod na Kosovu i Metohiji, poziva na jedinstvo, poziva na dijalog, pruža ruku svakom dobronamernom građaninu i daje ozbiljne predloge za rešavanje pitanja nasilja, dotle oni koji su se zaklinjali u demokratiju na vlast žele da dođu mimo izbora i pozivaju na vešanje onoga koga ne mogu da pobede. Večerašnje, do sada nikad viđeno, sejanje mržnje i poziva na nasilje je za svaku osudu od strane normalnog i pristojnog čoveka, ali i pravo lice onih koji se tobož bore protiv nasilja promovišući nasilje i one koji su svoje nasilništvo odavno promovisali pred očima čitave javnosti - poručuje Selaković.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike